betaalopties

BETAALOPTIES

NEDERLAND 

BetaaloptieKostenKorte omschrijving
iDEALGratisVeilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving.
BankoverschrijvingGratisJe kunt je aankopen eenvoudig betalen door een bankoverschrijving. Let op: je krijgt een bevestigingsmail van Athlete Life. Hierin staan ook de betaalinstructies. 
AfterPay – eenmalige machtigingGratisJe hoeft alleen je rekeningnummer en tenaamstelling op te geven. 
AfterPay – digitale acceptgiroGratisOntvang nu, betaal over 14 dagen. Je ontvangt achteraf per e-mail een digitale acceptgiro. 
PayPalGratisVeilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal account.
CreditcardGratisWe accepteren MasterCard en Visa.
KlarnaGratisEen betalingsmethode waarbij je kunt kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING BETAALOPTIES:

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.  

AfterPay 

De bestelling alvast ontvangen en later betalen? Dat kan wanneer je kiest voor AfterPay, eenmalige machtiging of betalen via een digitale acceptgiro. Bestellen kan tot een maximaal bedrag van €300,-.

Ter goedkeuring van je verzoek om de betaling door te voeren doet AfterPay een gegevenscontrole. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Let op: AfterPay verzorgt deze betalingen voor Athlete Life, maak dus geen geld naar ons over. Je kunt bij vragen over een betaling contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bankoverschrijving

Je kunt je aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving (BankTransfer). Indien je voor deze betaalmethode kiest ontvang je in je bevestigingsmail gegevens om de betaling te kunnen verrichten.​​​

Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Indien je kiest voor deze betaalmethode is de levertijd langer dan normaal.

PayPal

Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kies je voor betaalwijze PayPal en vervolgens word je meteen doorgeleid naar je PayPal account, waar je de betaling kunt afronden.

Creditcard 

Bij Athlete Life kun je betalen met de vernieuwde en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/MasterCard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Athlete Life is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling.

Klarna

Wij maken gebruik van Klarna, een betalingsmethode waarbij je kunt kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden.

Betaal later

Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden. Op het moment dat je kiest je bestelling 14 dagen achteraf te betalen, ontvang je van Klarna een aparte factuur. Deze ontvang je op het moment dat de bestelling is verstuurd, meestal zo’n 2 dagen nadat je de e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. De factuur ontvang je via e-mail of in de Klarna app. Klik hier voor veelgestelde vragen en onze klantenservice.